UA-226358393-1
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

     Yo​ga     |    Mindfulness    |    Coaching

Breathwalk

Ontspannen mediteren terwijl je loopt


Vijf fases

Een breathwalk heeft altijd een thema en bestaat uit vijf onderdelen.

  1. Het eerste onderdeel is de warming-up, waarin we eenvoudige, staande oefeningen doen.
  2. Bij het tweede onderdeel gaan we in een rustig tempo wandelen, waarbij we op onze techniek en houding letten. We letten niet alleen op de houding van ons lichaam maar ook op de 'houding' van onze 'mind'.
  3. Fase drie is het hart van de Breathwalk. We wandelen met een ademtechniek, vingerbewegingen en het herhalen van een mantra, in gedachten of fluisterend.
  4. Tijdens het vierde onderdeel gaan we evenwicht creëren. We verplaatsen onze aandacht van binnen naar buiten en doen een korte serie vloeiende oefeningen. 
  5. In de laatste stap focussen we al wandelend/zittend op onze zintuigen. We richten onze aandacht eerst op de zintuigen afzonderlijk. Daarna zetten we alle zintuigen tegelijk open.Mediteren terwijl je loopt​

De techniek waarmee je ademhaling en lopen coördineert wordt ‘Breathwalk‘ genoemd. Deze methode komt voort uit de Kundalini Yoga en is ook geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met yoga.

De wandelingen zijn voor ieder niveau


Locaties en prijzen

     Aanmelden