Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

     Yo​ga     |    Mindfulness    |    CoachingIk ben een gediplomeerd:Kundalini Yoga Docent


Kundalini Yoga Coach


Mindfulness & Meditatie trainer


Stress en Burn-out Coach in opleiding

Overige trainingen:


Aurvedische beginselen


Aurvedische Massage
De basis voor mij is dat iedereen een leven lang kan en mag leren.

Karin Palts- van der Meulen

eigenaar

Ik was lekker bezig, dacht ik… tot eind 2019, toen mijn lichaam aangaf dat het genoeg was geweest. Een weekje thuis met griep werd een burn-out van meer dan een jaar.

 Tijdens mijn herstel realiseerde ik me dat doen wat je goed kan en altijd gedaan hebt niet per se betekent dat je het ook nog leuk vind.

Natuurlijk waren er signalen dat ik behoefte had aan iets anders. In 2014 ben ik yogadocent geworden en in 2018 Mindfulness & Meditatie trainer. Met veel plezier combineerde ik deze in mijn wekelijkse yogalessen, naast mijn baan. Maar het bleek niet voldoende te zijn.

Pas toen ik accepteerde dat stoppen met mijn huidige werk een optie was kon ik andere mogelijkheden zien. Als snel kwam er een coachopleiding voorbij, en daar ging ik van ‘aan’.

Alles komt nu samen, met ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven, mijn analytische brein, altijd een oog op het doel, mijn luisterend oor en voelend hart. En niet te vergeten mijn eigen ervaring met een burn-out.

Mijn eigen praktijk in Oostvoorne is een feit; ‘Het Huis van Palts’ waarin ik Yoga, Mindfulness trainingen en coaching aanbied. En ik sta aan.

 Iedere dag mag ik mensen helpen om zichzelf te helen, te groeien, stappen te ondernemen die ze eerder niet durfde - zowel zakelijk als privé.

Zachte kracht is mijn basishouding. Zacht, zonder oordeel, bescheiden en in het tempo van de klant. Krachtig door het doel niet uit het oog te verliezen en moeilijke momenten niet uit de weg te gaan.

Kundalini Yoga Nederland